ŞIRNAK / ULUDERE - GÜLYAZI ORTAOKULU

GÜLYAZI ORTAOKULU

Gülyazı Köyü Uludere / ŞIRNAK
Vizyon
Öğrencilerimizi akademik ve sosyal yönden, çağdaş ve ulusal değerler doğrultusunda yetiştirerek, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında adımızı duyurmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına yürekten bağlı, vatanını ve milletini seven, Türkçeyi etkili ve güzel konuşabilen, sosyal becerisi ve iletişim seviyesi yüksek, toplumun değerlerini benimseyen ve koruyan, bilimsel düşünceyi ve takım çalışmasını kendisine ilke edinmiş iyi vatandaşlar yetiştirmektir.
Başarılar
2018 - 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 31 ÖĞRENCİ MEZUN ETTİK. ÖĞRENCİLERİMİZDEN BİR KİŞİ FEN LİSESİNE BİR KİŞİ ANADOLU LİSESİNE YERLEŞMİŞTİR.
Kütüphane Kitap Sayısı :600
Öğretim Şekli :OKULUMUZDA İKİLİ ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR. (İLKOKUL VE ORTAOKUL AYNI BİNAYI KULLANMAKTADIR.) ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ SABAHÇI OLARAK EĞİTİM - ÖĞRETİM GÖRMEKTEDİR.
DERS BAŞLAMA SAATİ : 07.30 DERS BİTİŞ SAATİ : 13.05
KALORİFER (KATI YAKIT)
BELİRLİ SAATLERDE İLDEN VE İLÇEDEN KALKAN MİNÜBÜSLERLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Servis Bilgisi
CİHANGİR MAHALLESİNDE İKAMET EDEN ÖĞRENCİLERİMİZ OKULUMUZA SERVİSLE ULAŞIM SAĞLAMAKTADIR.
GÜLYAZI KÖYÜ ULUDERE / ŞIRNAK
İL MERKEZİNE UZAKLIK : 70 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK : 30 KM